Garage

Stuurman Autoservice & Car Repairs

Garage

Stuurman Classic & Special Cars heeft in Herkenbosch een eigen werkplaats voor Reparatie, Onderhoud & Revisie van moderne, klassieke, aparte en exclusieve automobielen. Het is een garage voor onderhoud en reparatie van alle automerken ongeacht bouwjaar dus van klassieker tot en met hedendaagse auto.

RDW & LPG-inbouw en uitbouw erkend garagebedrijf.

Onze medewerkers zijn traditioneel opgeleide en ervaren vakmensen, die in staat zijn, ook zonder moderne diagnoseapparatuur, een probleem of defect aan uw auto op te sporen en te repareren.

Stuurman Autoservice & Car Repairs heeft dagelijks een groot aantal moderne automobielen, youngtimers, occasions en klassiekers in reparatie en revisie. Uiteraard is het bedrijf in het bezit van moderne uitlees- en diagnoseapparatuur, geschikt voor alle automerken.

Over ons

Bij garage Stuurman zijn werkzaam: Op autotechnisch vakgebied zijn binnen Stuurman Autoservice & Car Repairs werkzaam de heren: C. Galstaun  eerste autotechnicus, APK keurmeester en zeer ervaren TIG, MIG/MAG lasser, LPG technicus, R. Thomassen autotechnicus met als specialisatie Amerikaanse automobielen, LPG technicus, T. Galstaun ondersteuning algemene werkzaamheden en VW specialist), T. Odekerken - allround customer service en H. Pubben daily customer service.

Motorrevisie

Buiten het gewone onderhoud aan moderne, youngtimers en klassieke automobielen en restauratie-laswerk verzorgt Stuurman Autoservice & Car Repairs ook motorrevisie. Er is expertise in huis voor alle moderne automobielen, youngtimers en klassiekers en verder uitgebreide specialisatie op het gebied van onder meer Volkswagen, Porsche, Mercedes-Benz, MG en Amerikaanse automobielen.

Meer informatie?

Indien U meer informatie wilt aarzelt U niet om ons te bellen of te mailen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom bij ons bedrijf in Herkenbosch.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Stuurman (Classic) Car Repairs (garage)

Veldweg 42
6075 NL Herkenbosch- The Netherlands
Tel.: +31 (0) 475-534531
Fax: +31 (0) 475–536383
E-mail: stuurmanclassiccars@wxs.nl / stuurmanclassicrepairs@live.nl

Contact

Stuurman Classic Cars

Stationsweg 88
6075 CD Herkenbosch
Nederland
Route

+31 (0)475 534113 of +31 (0)6 54378744

Recente projecten
Volkswagen

T1 1958

Bekijk project
Volkswagen

T3 Reimo Camper 1986

Bekijk project
MG

A 1600 MK II 1962

Bekijk project
Deutsch English Français Nederlands