We are moving to our new showroom- Veldweg 40 Herkenbosch. Great offers!

Stuurman Classic & Special Cars heeft in Herkenbosch een eigen werkplaats voor Reparatie, Onderhoud & Revisie van moderne, klassieke, aparte en exclusieve automobielen. Het is een garage voor onderhoud en reparatie van alle automerken ongeacht bouwjaar dus van klassieker tot en met hedendaagse auto.

RDW & LPG-inbouw en uitbouw erkend garagebedrijf.

Onze medewerkers zijn traditioneel opgeleide en ervaren vakmensen, die in staat zijn, ook zonder moderne diagnoseapparatuur, een probleem of defect aan uw auto op te sporen en te repareren.

Stuurman Autoservice & Car Repairs heeft dagelijks een groot aantal moderne automobielen, youngtimers, occasions en klassiekers in reparatie en revisie. Uiteraard is het bedrijf in het bezit van moderne uitlees- en diagnoseapparatuur, geschikt voor alle automerken.

Over ons

Bij garage Stuurman zijn werkzaam: Op autotechnisch vakgebied zijn binnen Stuurman Autoservice & Car Repairs werkzaam de heer J. van Rooij eerste autotechnicus, APK keurmeester en de heer H. Mouw, zeer ervaren TIG, MIG/MAG lasser  en H. Pubben daily customer service.

Motorrevisie

Buiten het gewone onderhoud aan moderne, youngtimers en klassieke automobielen en restauratie-laswerk verzorgt Stuurman Autoservice & Car Repairs ook motorrevisie. Er is expertise in huis voor alle moderne automobielen, youngtimers en klassiekers en verder uitgebreide specialisatie op het gebied van onder meer Volkswagen, Porsche, Mercedes-Benz, MG en Amerikaanse automobielen.

Meer informatie?

Indien U meer informatie wilt aarzelt U niet om ons te bellen of te mailen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom bij ons bedrijf in Herkenbosch.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Stuurman (Classic) Car Repairs (garage)

Veldweg 42
6075 NL Herkenbosch- The Netherlands
Tel.: +31 (0) 475-534531
Fax: +31 (0) 475–536383
E-mail: stuurmanclassiccars@wxs.nl / stuurmanclassicrepairs@live.nl

Vragen of opmerkingen?
Stuurman Classic Cars Veldweg 40 6075 NL Herkenbosch Nederland Route
Contact opnemen
Recente projecten